Installationsverktyg för vanligt föremål

Vanligt trådtrådssats: höghållfast, hög precision, ytljusknut av kallvalsning, exakt form av diamantformad spiralspiral i rostfritt stål för hög precision internt och externt gänga koncentrisk, stålskruvssats väl efter bildandet av en hög precision intern tråd enligt internationella standarder, dess prestanda är bättre än den inre tråden som bildas genom att direkt attackera bra.

Trådgängningsinsats efter installationen, toleranszonen för gängade hål beror på trådtrådsinsatsens yttillverkningstoleranser och tolerans för trådtrådinsatshål. monteringshålstoleranser, beroende på precisionen av skruvhål för håltagning, som ofta bildar 6H, precisionshög tolerans klass upp till 5H, 4H; enhetlig trådstandard 2B, 3 b. Trådtrådsinsats val special av den toleranszon som krävs för att använda enheter baserade på kran- och tappningsmetoder (attack, attack) och smörjning och så vidare för att säkerställa din noggrannhet och eventuella krav.

Vid installeringsskruvsprodukter behöver vi ofta använda trådverktyg, att dö för och den vanligare stocken. Denna enhet kan även användas som bearbetning eller korrekt bearbetning av trådtråd, justerbar skruv, manuell bearbetning eller installera begagnade maskiner på lager.