Trådgänga Infoga kategori

Trådgängningsinsatsen är indelad i två typer: vanligt och låsning, låsningstyp är i Allmänt baserat på ring eller ringlåsring.

1. vanligt trådtrådssats

Är med mer cirkel spiralcirkel komposition, kan olika material Shang (lätt legering, och Allmänt stål) använda det är kan förbättras trådförbindelser med styrka, och lagt fodersatser till förbättrade trådförbindelser styrka av metodfas jämfört, kan minska 50% ytterligare del av volym, sådan vikt på mer ljus, generell typ av trådskruvssats är uppdelad i brutet brus och ingen bruten slits två arter, har bruten slitsen av silkesatser är till installationssilksatser. Hou avlägsningsinstallationshandtag, gör skruvarna släta igenom. Brutna trådsatser av slitsar är att installera ta bort installationshandtag, skruvar passera. Applicera en trasig tank Yu Tongkong (kan även användas för blinda hål), inga brutna spårtrådssatser kan bara användas för blinda hål.

2. trådtrådsgänga

Stängtrådsgänget är tillverkat av diamantformat tvärsnitt av flervalsspolar av trådlind och det var en mer multilateral låsring, i kombination med extern gängad del och gängade delar utanför sin egen låsring kan låsas för att förhindra Den gängade anslutningslösheten, delas in i brytspår och bruten groove på två sätt.