Tailless Insert

Tailless Insert
chatta nu
Produktinformation

produktdetaljer

1. Bekväm installation: de största fördelarna   av   taillessinsatsen är att installationen inte är installerad på kaudal peduncle, instal-lationsriktning kan vara dubbelriktad installation. Tailless insert I nstallation is   Snabbare än det vanliga inlägget för inbyggnad av inlägget för trådinsats kan förbättra produktionseffektiviteten.

2. Snabba lösningar: Taillessinsats på halt silke, kaoständer, kan utföras snabbt och effektivt, reparera, minska skrot, minska kostnader, förbättra produktkvalitet

tailess insert 微信图片_20181116144944_副本tailess insert

Funktioner:

Tailless-insatsen kan minska kostnaderna när den är monterad i ett skruvhål med låg hållfasthet. I plasten, Bakelite, aluminium, magnesium, koppar och andra material kan taillessinsatsen förbättra gängans hål och bultanslutningsförhållanden, A nd förbättra Styrkan hos de gängade hålen, reducerande skrotat på grund av skador på skruvhålen, förbättrar produktens kvalitet.

tailless insert1

tailless insert2tailless insert2
Changling är en berömd trådinsatsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossistkablarna från oss.
Förfrågning