ingen tang-insats

chatta nu
Produktinformation

Ingen Tang-insats, även känd som inget installationshandtag , är tillgängligt för blindhål .

Om du inte ansluter någon tangskruv (utan monteringshandtag) för blindhålinstallation kan du undvika många problem, till exempel med en gängskruvgänga, tack vare att handtaget håller fast vid skruven, är det väldigt besvärligt att ta ut tangen efter installation och efterbehandling off tang, speciellt små storlekar, vilket har en dålig inverkan på installationseffektivitet och vår ålder av trådinsats.

men installationsverktyget för ingen tang-insats är lika som det för fritt löpande trådinsats.

Den ena änden av en no-tang-insats är som en kon med två eller tre spolar och dess installationsverktyg är en gängad kärnaxel som kommer att samordna med konans ände av ingen tanginsats för att skruva en insats i ett blindhål, vilket är ganska enkelt. Efter installationen kommer konänden att vara rätt i ledningsdelarna av trådhålet, vilket kan vara ett bättre sätt att förbättra inbäddningskraften av gängskäret, medan installationen   kommer inte att påverka oss ålder av den effektiva längden av en buskning .

Tillgängligt utbud av storlekar är från M5 - M16. 


Changling är en berömd trådinsatsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossisttråd utan tang-insats från oss.
Förfrågning