Tangless trådinsats

chatta nu
Produktinformation

Tangless trådinsatser   som är   spiralformad, dubbelriktad, tråddesign, utformad för att erbjuda samma pålitliga , permanenta, slitstarka skruvgänga som helt eliminerar behovet av tangbrytning och återhämtning. Vanligtvis använder trådtrådsinsatser en liten bit av material längst ner på insatsen för att ge en fångstpunkt för installationsverktyget, vilket gör installationen möjlig och lättare. Tangen måste brytas av och tas bort efter installationen.

Tangless inserts kan dock installeras utan att använda tang med hjälp av specialverktyg och har en otch belägen vid vardera änden av spoleinsatsen i stället för en tang som befinner sig i ena änden av insatserna. Frånvaron av en tang eliminerar risken för att metallklingan faller i säkerhetskritiska tillämpningar som motorer eller elektronisk utrustning.

Faktum är att Tangless Thread-insatserna är identiska med tangentinsatser på alla sätt förutom deras sätt att installera och ta bort.

Tangless inserts ger många fördelar framför tangentiska insatser.

De möjliggör borttagning av icke-destruktiv insert. Tangless inserts är enkelt justerade och lätt borttagna efter installationen.

Finns i rostfritt stål.

Godkänd för användning i militära program. Tvåriktad design eliminerar alla behov av specifik inläggsorientering.

Tangless Inserts finns i fria löp-, skruvlåsnings- och bandmatningsvarianter och i tum och metriska storlekar.

 

fördelar:

· Starkare styrka

Gänginsatser är starkare tack vare inläggets flexibilitet som ger en balanserad fördelning av trycket

· Kostnadseffektiv och tidsbesparande

Minskad installation och inspektionstid

· Tvåriktad design
Installerar det snabbt och enkelt från båda ändarna

· FOD Design
Inget "främmande föremålskräp" som betyder ingen tang att ta bort


Specifikation

1_ 副本 .png

Changling är en berömd trådinsatsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossisttråd Tangless trådinsats från oss.
Förfrågning