ingen gängsats för reparation av gänga i gänga

chatta nu
Produktinformation

Ingen Tang Infoga,även känd som ingen installation hantera tråd infogaär tillgänglig för bottenhål.

Att antaingen tang infoga(utan installation handtag) för blinda hål installation kan undvika många problem, är till exempel med en gratis insats i löpande tråd, på grund för att hantera ansluter sig till skruven, det mycket besvärligt attta uttang efter installation och efterbehandling avbrutna tang, små storlekar i synnerhet, som utövar dåligt inflytande på installationen effektivitet och ossålderav tråden skär.

men installationsverktyget avingen tang infogaär samma som för gratis löpande tråd infoga.

Ena änden av eningen tang infogaärsomkon som står på två eller tre spolar och dess installation tool är gängade core axel som kommer att samordna med kon slutet avingen tang infogaatt skruva en infoga i ett bottenhål, som är ganska enkel. Efter installationen blir kon slutet rätt i de vägledande delarna av tråd hål, som kan vara ett bättre sätt att förbättra inbäddning kraft gängningsskär, under tiden installationen kommer inte att påverka USAålderavden effektiva längden av en bussning.

no tang specification_副本.png


Ingen tang tråden infoga tråd reparationssats 


Changling är en berömd gängreparationssatsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossisttråd, inget tangtrådssatsningsreparationssats från oss.

Förfrågning