Enkelt installationsverktyg

chatta nu
Produktinformation

Installationsverktyg

Den smala känslan av ståltråd Lo uppsättningar av ståltråd Lo uppsättningar av installationsverktyget är speciellt installationsnyckel, som huvudsakligen används för stålpinne i skruvgängans bottenhålinstallation, dess grundläggande princip är att uppsättningen spiralståltråd genom en styrskruv, tvinga diameteren krympning, för att framgångsrikt in i botten, uppdelad i manuell och automatisk installationsnyckel. Den generella uppsättningen verktyg för installation av spiralståltrådar omfattar följande:

1, tryck: används för bearbetning av ståltråd inom installationen av ett skruvhål i tråden;

2, installationsnyckel: ståltrådspiral sätter i gänget hål;

3, tryckdon: används för bruten trådinstallation av en skruvhake;

4, Ta bort locket: Används för att ta bort det i det gängade hålet i ståltråds spiralset;

5, gängplugg: används för provinstallation av ståltråd inuti ett skruvgänghål.

Applikationsomfånget

Ståltråd efter långvarigt arbetstest i en produkt, en skruvstruktur är pålitlig, prestanda bra, lätt att använda. Delar kan användas i olika branscher, för att använda skruvprodukter, är föremålet, som används inom: flygindustrin, varvsindustrin, försvarsindustrin, bilindustrin, hårdvaraelektronik, alla typer av maskiner

fördelar

1.Prolong livslängd: eftersom trådskruven är rostfritt material, hög hårdhet, gör den mjuka basen ökad dussintals till hundratals trådlängder; Ökad styrka, men undviker också att snubbla, oordnad spänne.

2. Förbättra anslutningsstyrkan: Mjukt, såsom låg intensitet, kan användas för material av aluminium och magnesiumlegering, trä, plast, gummi och så vidare lätt att deformera och material med låg hållfasthet, undvika glatt silke, fenomenet som felaktig tand.

3.Höjning av lagerytan kan användas för att kräva en stark anslutning och lägg inte till skruvhålets diameter på tunna kroppsdelar.

4. Öka lagringskapaciteten hos den gängade anslutningen och utmattningsstyrkan: Använda ståltråd kan eliminera en skruvbult och skruvhål avvikelse mellan ton och tandtyp, gör lasten jämnt fördelad för att förbättra skruvtjockleken hos skruvgängan anslutningar och utmattningsmotstånd. Kan användas i keramik, plast, glas och andra hårda spröda bräckliga materialanslutningar. Effektivt förhindra bristande fenomen.

5.Rust död: ståltråds spiral sätter egenskaperna hos materialet själv och dess yta är mycket slät, använd i svåra miljöer, såsom fukt, korrosion, kommer inte att göra matchande matris av rost, undvika på grund av rostgängade hål kan inte ta bort och ersätt den dyra matrisförlusten. Kan användas i kemisk industri, luftfart, militär utrustning och annan hög försäkringskoefficient som krävs.

6. Motståndskraftig, värmebeständig, korrosionsbeständig: Eftersom ståltrådspiralen ställer mycket hög ytfinish, kan effekten sänka friktionen mellan själva materialets inre och yttre skruvgänga, men har även högtemperaturbeständiga, korrosionsbeständiga egenskaper. Ofta kan användas för att avlägsna, montera delar och ofta vrida skruvhål, förlänga dess livslängd.

7.Earthquake, förhindra loss: typ låsskruv speciell struktur i stark vibration och chock miljö kommer att låsa skruven i skruvhålet, inte lös, låset är bättre än andra låsanordningar. Kan användas för att driva utrustning, instrument och mätare, precision och flyg, luftfart, militär utrustning och annan hög försäkringskoefficient som krävs.

8. Lätt underhåll: Vid felproblem i skruvgängan eller skador på den inre gängreparationen kan ståltråden göra en skruvmatris och kan använda originalskruven, snabb och ekonomisk. Enkla exempel, till exempel motorblock, textil specialdelar, alla typer av aluminiumdelar, svarvskniv sönder senare på grund av skador på ett skruvhål, tappa igen så länge som en skruvmontering, soporna kommer tillbaka till livet.

9.Metrisk system skruv tand transformation: Använda ståltråd spiral uppsättningar för metrisk snälla - tum snälla - internationell standard tråd hål, är väldigt bekväm, snabb, ekonomisk, praktisk, tillämplig på alla import och export produkter.

Ståltråds spiral uppsättningar av monteringsprocessen

Genom att borra, tappa, installera tråduppsättning, tryckreglering av fyra huvudsteg, se nedan:

1, borrning

Användningsbord gör borrningens storlek, borrdjupet är större än eller lika med L2; Observera att du inte borrar i kon, borren är inte lätt att välja och bära seriös, faller inte in i chippet kan orsaka skadorna. Bored efter att ha tillåtit att knäcka dimplingens natur, bör dimplingsdjupet inte vara mer än 0,4 P, motborrning för mycket är dåligt för installationssatser.

Installationsverktyg4881.png

2, knackar på

Med motsvarande specifikation av trådsatserna med specialkran för tappning måste tappning överskrida längden på ledningslängden, till allt tapphål, tappa noggrannheten i beslutet i slutändan standard standard skruvhåltoleranszon, kan användaren i enlighet med den nödvändiga precisionen av skruvhålet, tappningsmetoder enligt vad som är lämpligt och smörjningsmetoden, blint hål tappa i våld när det är lämpligt, för att förhindra den trasiga kranen.

Ska vara ren efter att ha tappat skruvgänghål, tillgänglig tryckluftspistol för att blåsa, bör blinda hål också användas till hålet i sprutpistolen från botten för att städa upp den långa. Dessutom kan en rengöringsmetod rengöras.

Installationsverktyg5686.png

Installationsverktyg5795.pngInstallationsverktyg5899.png

3, installation

Normalt installerad applikationsmanuell nyckelnyckel av silke, silkeset av hak i hylsan, spindeln genom trådsatsen som fastnat för att installera handtaget och skruva in i styrbussen, på botten, skruvhål medurs roterande spindel. Liten installation och 14 x 2 eller mer grovt gäng när en silkesilke uppsättning installeras när du använder "T" -typen eller en enkel skruvnyckel för att installera, men bör vara uppmärksam på att inte utöva på silkeset installerat handtag större axiell kraft För att förhindra oordnad lås eller installera handtaget är trasigt.

Installationsverktyg6567.png

4, hantera trasig installation

Hole, vill installera trådsatserna med dragkraft, trycket brukar använda justeringshandtagets installation, med ca 200 ga hammare pounding kan ta bort, för mer än 18 x 2,5 grov tråd silkeset och uppsättning bra tråd över 14 x 1,25 silke, med en nål nägtång och böja för att installera handtaget kan tas bort.

5, ta bort ståltråds spiralset

Problem under installationsprocessen eller på grund av trådens inställningstid är för lång, kan avlägsnas om man använder ärm, hylsansats i silkeset av innerhål på handtaget med en hammare som dras ner med handtaget håll handtaget till tråden Spänningsspinnning kan ta bort trådsatserna.

Installationsverktyg7365.png

Changling är en berömd verktygsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossisttråd Simple Installation Tool från oss.

Förfrågning