Spiralvalsade kranar

chatta nu
Produktinformation

Tråden för trådtrådsinsats kallas även "st-taps" (där "st" förkortas från den engelska "korkskruven"), vilket är en specialkran för bearbetning av hålen för trådtrådinsats och de strukturella dimensionerna tillverkas enligt till de nationella standarderna, såsom GB-83, Fine Machine och handtråd, som också kan användas.

Tråden för trådtrådskruven kan delas in i lättmetallmaskin, handtag, vanlig stålmaskin, handtag och specialkran.

1. Ljuslegeringsmaskin och handtag: För icke-järnhaltiga metalllegeringar som Alcan, magnesiumlegering och kopparlegering är tonhöjden mindre än 2,5 mm och tonhöjden är större än 2,5 mm och tonhöjden är dubbel.

Märkningsmetod: STD × p st är en speciell intern trådkod för trådtrådinsats.

Märkningsexempel: Specialkranen för bearbetnings- och installationsspecifikationen på 8 × 1. 25 trådtrådsinläggets bottenutgångsgänga används på lätt legering, märkt som st8 × 1. 25

2. Gemensam stålmaskin och handkran: Den inre gängan som används i metallmaterialen som stål, gjutjärn, gjutstål mm är en dubbelkran.

3. Speciella kranar kan utformas och tillverkas enligt kundernas behov. till exempel i mjukt aluminium, koppar upp och uppåt, handpress, speciell maskintank för enkel gemensam ståltappning, kran för rostfritt stål, platt bottenkran för blindhål, skruvkran, gängskruv mm

TAP8.jpg

Changling är en berömd verktygsfabrik med tillverkare direktförsäljningsprodukter och ISO-certifiering, välkommen till grossistkabel Spiral-räfflade kranar från oss.
Förfrågning